Andromeda

La dolce vita komt u tegemoet, op deze plek zult u zich snel thuis voelen! Andromeda ligt samen met vier andere appartementen in de prachtige heuvels van Le Marche en is omringd door olijfbomen. De omheinde tuin heeft een ruim gazon, een groot gezamenlijk zwembad met bubbelgedeelte en ligbedden. Genietend van de zon en het schitterende uitzicht komt u hier helemaal tot rust!
In de buurt is genoeg te beleven. Zo rijdt u in nog geen half uur naar het strand van Fano. In deze badplaats zijn veel bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder een oude stadsmuur. Proef de heerlijkste visgerechten in een van de vele visrestaurants of ga voor een “aperitivo” bij een strandtent langs de boulevard. In de universiteitsstad Urbino zijn prachtige werken uit de renaissance te bewonderen en ook de middeleeuwse stadjes Mondavio en Corinaldo behoren tot de mogelijkheden. Voor de shopliefhebbers zijn er meerdere outlets in de omgeving met beroemde Italiaanse designer items.
Dit appartement bevindt zich in het hoofdhuis op de eerste verdieping en heeft in de tuin een eigen terras onder de pergola. Het interieur is smaakvol ingericht met een mix van traditioneel en modern.

Vakantiehuizen in de buurt van Isola di Fano