Villa Borgo Centrale

Een prachtig landhuis met mooi uitzicht gelegen in het suggestieve landschap dichtbij San Severino Marche. De villa bestaat uit verschillende appartementen en kamers.
Op slechts 15 minuten rijden zijn de thermale baden van Tolentino en op minder dan 1 uur afstand is het prachtige Conero gebied, de Adriatische Zee en het Sibillini gebergte.
Deze landelijke Villa is gebouwd in de 18e eeuw en was van een adellijke familie. Het is volledig gerestaureerd en ingericht met veel aandacht voor details. Het is een ideale plek voor een vakantie in een stille, rustige en ontspannen omgeving. De appartementen en kamers zijn ruim en licht en hebben een uniek interieur. Elke accommodatie in de villa garandeert comfort, charme en privacy aan de gasten.
Bij het zwembad en in de tuin met jasmijn, rozen en citroenbomen kunt u heerlijk genieten of iets aan uw conditie doen op de fitness toestellen.
San Severino Marche is een dorpje in een prachtig landschap met geschiedenis, kunst, tradities en gastronomie. De Piazza del Popolo is het plein in het centrum. Begin hier uw tocht en bezoek de oude palazzi, musea, kerken en kloosters en geniet van uw vakantie.

Vakantiehuizen in de buurt van San Severino Marche